marți, 20 ianuarie 2009

ne-am trezit in... ascultare

... ca doar suntem un popor cuminte si ascultator. cum adica ce legatura are asta cu legea (atat de putin blamata de public)? cum ce? pai tocmai asta: ca am rasfoit ziarele si internetul si nu am vazut nicio reactie mai virulenta. Mircea Badea e mai preocupat de deprecierea leului, constatand cu stupoare (?!) ca sigur o sa ajunga la 5 ron pe un euro. helloooooooooooooooooooooo!!! asta e o poveste clara de mult, si nu trebuie sa fii cine stie ce perspicace 'au vreun analist financiar de talie internationala ca sa constati ca trendul e acelasi in fiecare an, respectand o schema prestabilita: inainte de Craciun leu steady, dupa Craciun leul mai jos, ca doar vin romanasii din afara cu parale (recte euroi) si daca ii schimba aici doar nu o sa ii schimbe pe bani multi, iar dupa revelion / explozie. zau!
dar sa revenim: zic ca nimeni nu face valuri. adica nu niste tzunami asa cum m-as fi asteptat. dormim? sau pur si simplu nu ne pasa? si daca nu ne pasa, de ce nu ne pasa? aveti vreun raspuns? DE CE NU NE PASA? DE CE NU NE AGITAM? chiar nu sufera nimeni de paranoia asta, ca o sa stie statul si cand ne schimbam underwearul?!

parca as astepta raspunsuri, desi nu cred ca o sa le primesc, e prea nou blogul...

ps: stiu oameni care au dat in tembeleala, si au inceput sa-si trimita, inofensiv (?) sms-uri continand cuvinte obscene. numai asa, de-al naibii, ca sa vada compania de telemobile... mde...

Un comentariu:

  1. Cum spuneam şi la mine, sunt de acord cu ce spui, sper să scriu ceva pe tema asta mai la noapte. Eşti oricînd binevenită pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere